Hola! Sóc la Marina! Des que anava a l’escola ja m’agradava ajudar als meus companys i col·laborar a resoldre els conflictes que anaven sorgint i, a poc a poc, aquest interès es va anar ampliant cap a la conducta humana i les emocions, el que va ser decisiu per a què em formés com a psicòloga de la salut.

Concretament, m’he especialitzat en la teràpia d’acceptació i compromís i en la teràpia cognitiva-conductual, dues perspectives que permeten tenir una visió més global i, a la vegada, més propera de les persones i les dificultats psicològiques i emocionals, per així oferir la millor intervenció possible.

Estic convençuda que ja tens tot el que necessites per enriquir la teva vida, només has de trobar les eines i aprendre a utilitzar-les. Si vols, t’acompanyaré a que adquireixis una forma més saludable de relacionar-te amb les teves pors i inseguretats i puguis millorar el teu benestar emocional, acollint tots aquells obstacles que puguin sorgir al llarg del camí, perquè deixin de bloquejar-te i puguis avançar cap al que vertaderament és important per a tu.

Marina Espuga

Núm. Col·legiada 28.103

FORMACIÓ

EXPERIÈNCIA

Graduada en Psicologia

2013-2017

Universitat Autònoma de Barcelona

Màster en Psicologia General Sanitària

2017-2019

Universitat Autònoma de Barcelona

Màster en teràpia d’Acceptació i Compormís

2019-2021

Madrid institute of Contextual Psychology

Terapeuta en EMDR

2022

Associació Espanyola EMDR

  • Terapeuta EMDR  Nivell I

Psicòloga d’adults i de parelles

2021 – actualitat

PsicoSalut Manresa

Psicòloga d’adults

Febrer 2020 – Desembre 2020

Associació catalana d’afectades per fibromiàlgia i altres Síndromes

Psicòloga d’adults

Juliol 2018 – Setembre 2020

Centre de Psicologia LAN