Hola! Sóc la Marta, i sóc psicòloga a Manresa. Des de ben petita m’ha meravellat conèixer com funciona tot el que ens envolta. Sí, jo era d’aquelles nenes que no para de preguntar i tot ho vol saber.

A mesura que m’anava fent gran, me n’adonava que la meva atenció es focalitzava sobretot en les persones, i en la seva forma de ser. És per aquest motiu, que arribada l’hora, vaig estar segura a què em volia dedicar. El què volia era ajudar a la gent a coneixe’s i trobar la seva felicitat.

Vaig estudiar psicologia i em vaig especialitzar en teràpia amb adults. Em considero realment privilegiada per poder treballar del que m’apassiona, la psicologia i tenir l’oportunitat d’ajudar a tanta gent com em sigui possible a trobar la seva felicitat.

Marta Farré

Núm. Col·legiada 23.251

FORMACIÓ

EXPERIÈNCIA

Llicenciada en Psicologia

2007-2011

Universitat Autònoma de Barcelona

Màster en Psicologia General Sanitària

2012-2014

Universitat de Barcelona

Terapeuta en EMDR

2017

Associació Espanyola EMDR

  • Terapeuta EMDR  Nivell I i II. Associació EMDR Europa.

  • Tractament de la Dependència Interpersonal i els Traumes de Vincle en Adults a través d’EMDR Nivell I i II. Associació EMDR Espanya.

  • Curs de Dissociació de la personalitat i tractament de clientes crònicament traumatitzats amb EMDR. Associació EMDR Europa.

Directora PsicoSalut Manresa

Psicòloga d’adults i de parelles

2018 – actualitat

PsicoSalut Manresa

Psicòloga d’adults

2016 – actualitat

Centre de psicologia PsicoSabadell

Psicòloga d’adults

Abril 2015 – Febrer 2019

Centre de Psicologia Carme Bosch i Teràpies del Benestar