Hola! Sóc l’Oriol i sóc psicòleg a PsicoSalut Manresa. Sempre he tingut una actitud curiosa i d’observació a l’hora de relacionar-me amb el meu entorn, i m’agrada pensar que la vida és un aprenentatge constant, és per això que li dono tanta importància al creixement personal. Connectar amb els altres i sentir que els ajudo, sempre m’ha fet sentir realitzat, aquesta és la raó principal que em va portar a escollir la carrera de Psicologia.

Durant els últims anys com a estudiant, vaig conèixer la Teràpia d’Acceptació i Compromís. L’evidència científica que la recolza i el fet que s’hagi mostrat eficaç per tractar un ampli ventall de trastorns és el primer que em va cridar l’atenció, però va ser la visió trencadora i l’enfocament humà, molt en consonància amb la meva visió i valors, el que em va acabar de captivar. Treballo amb aquest enfocament, però sobretot des de l’honestedat, l’empatia i el respecte.

Pensar que anant al psicòleg tot el teu malestar s’esfumarà seria enganyar-te, però del que pots estar segur/a, és que treballarem junts per tal d’enfocar els problemes d’una altra manera i dirigir la teva vida cap a allò que realment t’importa.

Oriol Carbonell

Núm. Col·legiat 26.324

FORMACIÓ

EXPERIÈNCIA

Graduat en Psicologia

2012-2016

Universitat Autònoma de Barcelona

Màster en Psicologia General Sanitària

2017-2019

Universitat Autònoma de Barcelona

Especialització en Teràpia d’Acceptació i Compromís (ACT)

2019

Madrid Institute of Contextual Psychology

Terapeuta en EMDR

2019

Associació Espanyola EMDR

Psicòleg d’adults i de parelles

2019 – actualitat

PsicoSalut Manresa

Psicòleg infantil, juvenil i d’adults

2019 – actualitat

Tot Teràpia

Psicòleg en residència per a adults amb discapacitat intel·lectual i trastorn de conducta

2017 – 2019

Residència Mas Vella Terra