Hola! Sóc la Susagna i formo part de l’equip de psicòlegs de Psicosalut Manresa. Abans de començar el grau ja tenia clar que volia especialitzar-me en psicologia clínica i de la salut, motiu pel qual també vaig decidir cursar el màster de psicologia general sanitària. Actualment estic especialitzada en adults i parelles, i ajudar a les persones em fa feliç i considero la psicologia una mica més enllà de la meva professió, ja que m’acompanya en el meu dia a dia i forma part de mi.

Sempre m’he considerat una persona empàtica i amb una gran capacitat d’escolta, fets que, juntament amb les meves ganes de créixer a nivell personal, ajudar a créixer als altres i la meva curiositat de voler saber sempre què hi ha darrere del que es veu a simple vista, van fer que triés psicologia com la meva professió.

Dono especial importància a l’auto-coneixement, considerant-lo clau per al creixement personal així que estic encantada de poder treballar del que considero la meva vocació i poder ajudar a interpretar el nostre entorn i viure des de perspectives diferents.

Susagna Puig

Núm. Col·legiada 27.793

FORMACIÓ

EXPERIÈNCIA

Graduada en Psicologia

2013-2018

Universitat Oberta de Catalunya

Màster en Psicologia General Sanitària

2018-2020

Universitat Autònoma de Barcelona

Postgrau en Teràpia de parella i sexualitat

2021 – 2022

Universitat de Barcelona

Terapeuta en  EMDR

2020

Associació Espanyola EMDR

  • Terapeuta EMDR Nivell I

Psicòloga d’adults i de parelles

2020 – actualitat

PsicoSalut Manresa

Monitora amb persones amb discapacitat

febrer 2020 – maig 2020

Ampans

Psicòloga d’adults

gener 2020 – actualitat

Autònoma