Hola! Sóc la Tania! Des de sempre ha sapigut que volia dedicar la meva vida a allò de “ajudar a les persones” i quan vaig escollir com ho volia fer, vaig triar estudiar psicologia. Amb el temps he descobert que els meus interessos s’han centrat en la psicologia infantil i juvenil. Per aquesta raó, m’he especialitzat amb dos màsters, un dedicat a l’estudi de les dificultats de l’aprenentatge i els trastorn del llenguatge, i l’altre en psicologia clínica, entre altres cursos i formacions.

Dedico la meva tasca a entendre els trastorns, les dificultats i les diversitats. Treballo escoltant la persona i el seu entorn (família, escola…), marcant-nos uns objectius a aconseguir, i plantejant la millor manera d’assolir-los de forma individualitzada i ajustada als ritmes de cadascú. Al dedicar-me als nens i els joves considero molt important la implicació dels seus entorns, dotant de recursos i tasques per fer a casa i a l’escola, per poder treballar i millorar conjuntament.

Aquests anys m’han descobert que allò que em mou és trobar-me amb persones amb dificultats, convertir aquestes en reptes i posar tots els meus coneixements perquè aconsegueixin superar, millorar i assolir el seu potencial.

Tania Saez

Núm. Col·legiada 25.631

FORMACIÓ

EXPERIÈNCIA

Graduada en Psicologia

2011-2015

Universitat de Vic

Màster de dificultats d’aprenentatge i Trastorns del llenguatge

2016 – 2017

Universitat Oberta de Catalunya

Màster en Psicologia General Sanitària

2018-2020

Universitat de Vic

Psicòloga infanto-juvenil

2019 – actualitat

PsicoSalut Manresa

Psicòloga infanto-juvenil

2019 – 2020

Blank Salut Integral

Psicòloga infanto-juvenil

2018 – actualitat

Autònoma