EL CENTRE DE PSICOLOGIA PSICOSALUT MANRESA

PsicoSalut Manresa es troba a una zona molt cèntrica de Manresa i amb molt aparcament al voltant. L’edifici compta  amb una entrada fàcilment accessible des del carrer i amb ascensor. Des del centre PsicoSalut Manresa, volem oferir-vos unes instal·lacions de qualitat que us permetin sentir-vos còmodes. El centre disposa d’una àmplia recepció i sala d’espera, tres despatxos totalment equipats, dos banys, i un bany adaptat per minusvàlids. Us esperem!

QUÈ DIUEN DE NOSALTRES

Míriam Frías
Míriam Frías
5. Mayo, 2022.
Marta se ha adaptado perfectamente a mi ritmo y necesidades y me ha dado las herramientas que necesitaba para afrontar los aspectos difíciles de mi vida. Un diez tanto en el trato como en profesionalidad. Recomiendo sin ninguna duda este centro.
Judit Varo Porcel
Judit Varo Porcel
1. Marzo, 2022.
Es un centre molt professional, els psicòlegs són molt macos i amables. En especial la Tania, em fa sentir molt còmoda, en confiança, em fa sentir MOLT bé i m'ajuda moltíssim. 🥰
Judit Coronado
Judit Coronado
21. Diciembre, 2021.
Hola, muy buenas. Escribo esto para que le sirva a la gente que de verdad lo necesita. Este sitio es el mejor al que he ido. Gracias a la Tania que fué mi psicóloga durante 8 meses, pude seguir adelante cuando estaba a punto de caer en una depresión, me ayudó mucho, me sanó y me hizo creer y crecer junto a ella y toda su ayuda. Fue mi luz en el camino sin duda🥺 Os lo recomiendo 100%!!!!👏🏼❤️
Fragmentos Visuales
Fragmentos Visuales
1. Diciembre, 2021.
Ningú neix amb un llibre d'instruccions sobre com viure una vida que no hem escollit viure. Ningú neix amb un llibre d'instruccions sobre quin és el millor mètode per educar a les generacions descendents per viure en un món millor. Ningú té cap certesa de com serà el futur, per moltes hipòtesis que existeixin. Aquesta incertesa, de vegades, es transforma en una angoixa que no sabem gestionar. I és aquí on entren les persones professionals com la Marta. La Marta m’ha atès durant aproximadament quatre anys i durant aquest acompanyament m’ha donat unes eines totalment personalitzades i adaptades a les meves necessitats per guanyar salut (tant psicològica com física) i poder resoldre qualsevol entrebanc amb independència. En aquests anys ha aconseguit escurçar el patiment que podria haver sofert, amb molta sort anys, i en el pitjor dels casos tota la meva vida. No deixeu de lluitar mai per la vostra pau mental i, sobretot, confieu a demanar ajuda professional com la que segurament trobareu en aquest centre. Gràcies!
Aroa Carrera
Aroa Carrera
24. Noviembre, 2021.
Gracias por la ayuda con el TDR.
Lidia Jorba
Lidia Jorba
13. Noviembre, 2021.
Gran professional la Tania Sàez amb la que ens hi hem sentit molt còmodes.
Aina Budia Villanova
Aina Budia Villanova
5. Noviembre, 2021.
Molt bon tracte i agraïda per tot.