EL CENTRE DE PSICOLOGIA PSICOSALUT MANRESA

PsicoSalut Manresa es troba a una zona molt cèntrica de Manresa i amb molt aparcament al voltant. L’edifici compta  amb una entrada fàcilment accessible des del carrer i amb ascensor. Des del centre PsicoSalut Manresa, volem oferir-vos unes instal·lacions de qualitat que us permetin sentir-vos còmodes. El centre disposa d’una àmplia recepció i sala d’espera, tres despatxos totalment equipats – dos d’adults i un infanto-juvenil-, dos banys, i un bany adaptat per minusvàlids. Us esperem!

QUÈ DIUEN DE NOSALTRES

“Ho recomano. Personalment mai havia cregut en la psicologia però m’han sapigut ajudar des del primer moment i en poc temps he pogut experimentar un gran canvi en tot el que necessitava. Molt bons professionals que saben fer bé la seva feina i que en tot moment et fan sentir còmode. Moltes agraït i satisfet!”

“Atenció molt bona, et fan sentir còmode en tot moment i són experts en problemes d’ansietat”

“Són molt professionals i el tracte és molt bo! Sens dubte els recomano! M’han ajudat moltíssim, estic molt contenta amb tota l’atenció que m’han prestat, durant la sessió i en el dia a dia.  Utilitzen l’EMDR, súper útil i eficaç. Va molt bé per aprofundir en allò que només el nostre subconscient sap i nosaltres no en som conscients. Sou genials, seguiu així!”

“Vam anar-hi per teràpia de parella i ara porten els nostres dos fills. Els canvis a casa són abismals. Són grans professionals que saben tractar als seus pacients per arribar al fons del problema i solucionar-lo. Sempre amb un somriure i tracte proper”

“Confiança i un tracte proper… en la situaciò en que mes ho necesites…”