QUINA ÉS LA FILOSOFIA DE PSICOSALUT MANRESA?

Al nostre centre de psicologia de Manresa oferim una teràpia que busca identificar i resoldre la problemàtica dels nostres pacients des de l’origen.

Tots estem influenciats per l’ambient en el qual creixem i vivim. Així com per les experiències viscudes de forma individual. Tot plegat ens condiciona, encara que no en siguem conscients, afectant la manera d’interpretar la realitat que vivim.

Com a psicòlegs, volem ajudar-te a descodificar el teu cas, en un espai empàtic i comprensiu, que t’ajudi a eliminar el malestar de la teva vida i reconduir-la cap a la teva fórmula de què és la felicitat.

El nostre objectiu és ajudar-te a comprendre millor com ets. Ajudar-te a descobrir perquè et sents com et sents, penses com penses, i actues com actues. A PsicoSalut Manresa volem ajudar-te a  trobar la teva fórmula per ser feliç

Marta Farré – Psicòloga d’adults i parelles

Núm. Col·legiada pel col·legi de psicòlegs de Catalunya 23.251

Hola! Sóc la Marta, i sóc psicòloga a Manresa. Des de ben petita m’ha meravellat conèixer com funciona tot el que ens envolta. Sí, jo era d’aquelles nenes que no para de preguntar i tot ho vol saber.

A mesura que m’anava fent gran, me n’adonava que la meva atenció es focalitzava sobretot en les persones, i en la seva forma de ser. És per aquest motiu, que arribada l’hora, vaig estar segura a què em volia dedicar. El què volia era ajudar a la gent a coneixe’s i trobar la seva felicitat. Volia ser psicòloga.

Vaig estudiar psicologia i em vaig especialitzar en teràpia amb adults. Posteriorment vaig conèixer la teràpia amb EMDR, que em va obrir una gran porta cap a la resolució de problemes psicològics més inconscients i traumes complexes.

Em considero realment privilegiada per poder treballar del que m’apassiona, la psicologia i tenir l’oportunitat de ser psicòloga per ajudar a tanta gent com em sigui possible a trobar la seva felicitat.

Susagna Puig – Psicòloga d’adults i parelles

Núm. Col·legiada pel col·legi de psicòlegs de Catalunya 27.793

Hola! Sóc la Susagna i formo part de l’equip de psicòlegs de Psicosalut Manresa. Abans de començar el grau ja tenia clar que volia especialitzar-me en psicologia clínica i de la salut, motiu pel qual també vaig decidir cursar el màster de psicologia general sanitària. Actualment estic especialitzada en adults i parelles, i ajudar a les persones em fa feliç i considero la psicologia una mica més enllà de la meva professió, ja que m’acompanya en el meu dia a dia i forma part de mi.

Sempre m’he considerat una persona empàtica i amb una gran capacitat d’escolta, fets que, juntament amb les meves ganes de créixer a nivell personal, ajudar a créixer als altres i la meva curiositat de voler saber sempre què hi ha darrere del que es veu a simple vista, van fer que triés psicologia com la meva professió.

Dono especial importància a l’auto-coneixement, considerant-lo clau per al creixement personal així que estic encantada de poder treballar del que considero la meva vocació i poder ajudar a interpretar el nostre entorn i viure des de perspectives diferents.

Marina Espuga – Psicòloga d’adults i parelles

Núm. Col·legiada pel col·legi de psicòlegs de Catalunya 28.103

Hola! Sóc la Marina! Des que anava a l’escola ja m’agradava ajudar als meus companys i col·laborar a resoldre els conflictes que anaven sorgint i, a poc a poc, aquest interès es va anar ampliant cap a la conducta humana i les emocions, el que va ser decisiu per a què em formés com a psicòloga de la salut.

Concretament, m’he especialitzat en la teràpia d’acceptació i compromís i en la teràpia cognitiva-conductual, dues perspectives que permeten tenir una visió més global i, a la vegada, més propera de les persones i les dificultats psicològiques i emocionals, per així oferir la millor intervenció possible.

Estic convençuda que ja tens tot el que necessites per enriquir la teva vida, només has de trobar les eines i aprendre a utilitzar-les. Si vols, t’acompanyaré a que adquireixis una forma més saludable de relacionar-te amb les teves pors i inseguretats i puguis millorar el teu benestar emocional, acollint tots aquells obstacles que puguin sorgir al llarg del camí, perquè deixin de bloquejar-te i puguis avançar cap al que vertaderament és important per a tu.

Mireia Bisbal – Psicòloga d’adults, parelles i infanto-juvenil

Núm. Col·legiada pel col·legi de psicòlegs de Catalunya 27.553

Hola! Sóc la Mireia i formo part de l’equip de PsicoSalut Manresa! El meu interès per conèixer el funcionament de les emocions i col·laborar en el benestar dels altres, va ser el gran motivador pel qual vaig decidir formar-me en psicologia.

Em considero una persona propera i amb interès pel tracte amb les persones, tant adults com amb els més petits, és per això que vaig continuar la meva formació amb el màster de psicologia general sanitària.

Actualment estic especialitzada en psicologia infanto-juvenil i d’adults. M’agrada aprofundir en la forma d’entendre el món de cadascú i descobrir conjuntament aquells recursos que la persona necessita per sentir-se millor. D’aquesta manera, prioritzar el benestar emocional i el desenvolupament personal en totes les etapes de la vida.

Gaudeixo acompanyant cada procés terapèutic de forma individualitzada, oferint eines per assolir un millor nivell d’autoconeixement i confort emocional.

Neus Grados – Psicòloga d’adults, parelles i infanto-juvenil

Núm. Col·legiada pel col·legi de psicòlegs de Catalunya 20.593

Hola! Sóc la Neus i formo part de l’equip de PsicoSalut Manresa! Sóc psicòloga especialitzada en adults, teràpia familiar/parella i infanto-juvenil.

Vaig iniciar la meva carrera professional ajudant a les famílies i als més petits de la casa. Considero que la base de la nostra societat i el nostre futur està en ells i per aquesta raó vaig realitzar el màster en psicopatologia clínica infanto-juvenil i sóc terapeuta familiar en disciplina positiva.

Al poc temps de treballar amb famílies vaig veure que és imprescindible que els adults tinguin una bona salut emocional i que la base de moltes dificultats és la manca d’aquesta.  Per aquesta raó realitzo teràpia en adults amb la corrent congnitiu-conductual i utilizant l’EMDR.

M’agrada veure com gracies a la teràpia tot s’harmonitza, com la persona fa un despertar i avança de tal forma que tot al seu voltant canvia fins a millorar. Agraeixo que les persones amb les que treballo confiïn en mi, em permetin formar part del seu procés i poder acompanyar-les a trobar el seu benestar.

Júlia Sala – Psicòloga d’adults, parelles i infanto-juvenil

Núm. Col·legiada pel col·legi de psicòlegs de Catalunya 29.699

Hola! Soc la Júlia i formo part de l’equip de PsicoSalut Manresa! Ja des de l’adolescència i després d’haver viscut diferents situacions familiars, vaig començar a tenir un gran interès per endinsar-me en el món emocional i continuar aprenent.

Quan va arribar el moment d’escollir el que volia estudiar, ho vaig tenir clar! Des de llavors, després d’una carrera i un màster per especialitzar-me en l’àmbit clínic, tinc la sort de poder gaudir dia a dia de la meva professió que a la vegada és la meva passió: la psicologia.

Actualment, acompanyo a joves i adults per tal que puguin comprendre, treballar i sanar, l’origen del seu malestar emocional. L’acompanyament que ofereixo durant els processos de psicoteràpia es basa en els valors del respecte, empatia, comprensió i acceptació emocional. Crec en la mateixa capacitat de la persona per fomentar el seu creixement i desenvolupament.