QUINA ÉS LA FILOSOFIA DE PSICOSALUT MANRESA?

Al nostre centre de psicologia de Manresa oferim una teràpia que busca identificar i resoldre la problemàtica dels nostres pacients des de l’origen.

Tots estem influenciats per l’ambient en el qual creixem i vivim. Així com per les experiències viscudes de forma individual. Tot plegat ens condiciona, encara que no en siguem conscients, afectant la manera d’interpretar la realitat que vivim.

Com a psicòlegs, volem ajudar-te a descodificar el teu cas, en un espai empàtic i comprensiu, que t’ajudi a eliminar el malestar de la teva vida i reconduir-la cap a la teva fórmula de què és la felicitat.

El nostre objectiu és ajudar-te a comprendre millor com ets. Ajudar-te a descobrir perquè et sents com et sents, penses com penses, i actues com actues. A PsicoSalut Manresa volem ajudar-te a  trobar la teva fórmula per ser feliç

Marta Farré – Psicòloga d’adults i parelles

Núm. Col·legiada pel col·legi de psicòlegs de Catalunya 23.251

Hola! Sóc la Marta, i sóc psicòloga a Manresa. Des de ben petita m’ha meravellat conèixer com funciona tot el que ens envolta. Sí, jo era d’aquelles nenes que no para de preguntar i tot ho vol saber.

A mesura que m’anava fent gran, me n’adonava que la meva atenció es focalitzava sobretot en les persones, i en la seva forma de ser. És per aquest motiu, que arribada l’hora, vaig estar segura a què em volia dedicar. El què volia era ajudar a la gent a coneixe’s i trobar la seva felicitat. Volia ser psicòloga.

Vaig estudiar psicologia i em vaig especialitzar en teràpia amb adults. Posteriorment vaig conèixer la teràpia amb EMDR, que em va obrir una gran porta cap a la resolució de problemes psicològics més inconscients i traumes complexes.

Em considero realment privilegiada per poder treballar del que m’apassiona, la psicologia i tenir l’oportunitat de ser psicòloga per ajudar a tanta gent com em sigui possible a trobar la seva felicitat.

Susagna Puig – Psicòloga d’adults i parelles

Núm. Col·legiada pel col·legi de psicòlegs de Catalunya 27.793

Hola! Sóc la Susagna i formo part de l’equip de psicòlegs de Psicosalut Manresa. Abans de començar el grau ja tenia clar que volia especialitzar-me en psicologia clínica i de la salut, motiu pel qual també vaig decidir cursar el màster de psicologia general sanitària. Actualment estic especialitzada en adults i parelles, i ajudar a les persones em fa feliç i considero la psicologia una mica més enllà de la meva professió, ja que m’acompanya en el meu dia a dia i forma part de mi.

Sempre m’he considerat una persona empàtica i amb una gran capacitat d’escolta, fets que, juntament amb les meves ganes de créixer a nivell personal, ajudar a créixer als altres i la meva curiositat de voler saber sempre què hi ha darrere del que es veu a simple vista, van fer que triés psicologia com la meva professió.

Dono especial importància a l’auto-coneixement, considerant-lo clau per al creixement personal així que estic encantada de poder treballar del que considero la meva vocació i poder ajudar a interpretar el nostre entorn i viure des de perspectives diferents.

Marina Espuga – Psicòloga d’adults i parelles

Núm. Col·legiada pel col·legi de psicòlegs de Catalunya 28.103

Hola! Sóc la Marina! Des que anava a l’escola ja m’agradava ajudar als meus companys i col·laborar a resoldre els conflictes que anaven sorgint i, a poc a poc, aquest interès es va anar ampliant cap a la conducta humana i les emocions, el que va ser decisiu per a què em formés com a psicòloga de la salut.

Concretament, m’he especialitzat en la teràpia d’acceptació i compromís i en la teràpia cognitiva-conductual, dues perspectives que permeten tenir una visió més global i, a la vegada, més propera de les persones i les dificultats psicològiques i emocionals, per així oferir la millor intervenció possible.

Estic convençuda que ja tens tot el que necessites per enriquir la teva vida, només has de trobar les eines i aprendre a utilitzar-les. Si vols, t’acompanyaré a que adquireixis una forma més saludable de relacionar-te amb les teves pors i inseguretats i puguis millorar el teu benestar emocional, acollint tots aquells obstacles que puguin sorgir al llarg del camí, perquè deixin de bloquejar-te i puguis avançar cap al que vertaderament és important per a tu.

Mireia Bisbal – Psicòloga d’adults, parelles i infanto-juvenil

Núm. Col·legiada pel col·legi de psicòlegs de Catalunya 27.553

Hola! Sóc la Mireia i formo part de l’equip de PsicoSalut Manresa! El meu interès per conèixer el funcionament de les emocions i col·laborar en el benestar dels altres, va ser el gran motivador pel qual vaig decidir formar-me en psicologia.

Em considero una persona propera i amb interès pel tracte amb les persones, tant adults com amb els més petits, és per això que vaig continuar la meva formació amb el màster de psicologia general sanitària.

Actualment estic especialitzada en psicologia infanto-juvenil i d’adults. M’agrada aprofundir en la forma d’entendre el món de cadascú i descobrir conjuntament aquells recursos que la persona necessita per sentir-se millor. D’aquesta manera, prioritzar el benestar emocional i el desenvolupament personal en totes les etapes de la vida.

Gaudeixo acompanyant cada procés terapèutic de forma individualitzada, oferint eines per assolir un millor nivell d’autoconeixement i confort emocional.

Neus Grados – Psicòloga d’adults, parelles i infanto-juvenil

Núm. Col·legiada pel col·legi de psicòlegs de Catalunya 20.593

Hola! Sóc la Neus i formo part de l’equip de PsicoSalut Manresa! Sóc psicòloga especialitzada en adults, teràpia familiar/parella i infanto-juvenil.

Vaig iniciar la meva carrera professional ajudant a les famílies i als més petits de la casa. Considero que la base de la nostra societat i el nostre futur està en ells i per aquesta raó vaig realitzar el màster en psicopatologia clínica infanto-juvenil i sóc terapeuta familiar en disciplina positiva.

Al poc temps de treballar amb famílies vaig veure que és imprescindible que els adults tinguin una bona salut emocional i que la base de moltes dificultats és la manca d’aquesta.  Per aquesta raó realitzo teràpia en adults amb la corrent congnitiu-conductual i utilizant l’EMDR.

M’agrada veure com gracies a la teràpia tot s’harmonitza, com la persona fa un despertar i avança de tal forma que tot al seu voltant canvia fins a millorar. Agraeixo que les persones amb les que treballo confiïn en mi, em permetin formar part del seu procés i poder acompanyar-les a trobar el seu benestar.

Paula Clares – Office Manager

Hola!

Sóc la Paula, membre de l’equip de PsicoSalut Manresa.

Podríem dir que sóc l’encarregada de què tot funcioni adequadament: atendre als nostres clients fent que se sentin com a casa, crear contingut per les xarxes socials, gestionar agendes, trucades… una miqueta de tot.

M’apassiona el món de la sanitat des de ben petita, és per això que he treballat durant molts anys a l’hospital i a l’ambulància, i espero, ben aviat, acabar-ho de compaginar amb els estudis de psicologia.

Ajudar a les persones amb tan sols paraules… ho trobo fascinant.

QUÈ DIUEN DE NOSALTRES

Míriam Frías
Míriam Frías
5. Mayo, 2022.
Marta se ha adaptado perfectamente a mi ritmo y necesidades y me ha dado las herramientas que necesitaba para afrontar los aspectos difíciles de mi vida. Un diez tanto en el trato como en profesionalidad. Recomiendo sin ninguna duda este centro.
Judit Varo Porcel
Judit Varo Porcel
1. Marzo, 2022.
Es un centre molt professional, els psicòlegs són molt macos i amables. En especial la Tania, em fa sentir molt còmoda, en confiança, em fa sentir MOLT bé i m'ajuda moltíssim. 🥰
Judit Coronado
Judit Coronado
21. Diciembre, 2021.
Hola, muy buenas. Escribo esto para que le sirva a la gente que de verdad lo necesita. Este sitio es el mejor al que he ido. Gracias a la Tania que fué mi psicóloga durante 8 meses, pude seguir adelante cuando estaba a punto de caer en una depresión, me ayudó mucho, me sanó y me hizo creer y crecer junto a ella y toda su ayuda. Fue mi luz en el camino sin duda🥺 Os lo recomiendo 100%!!!!👏🏼❤️
Fragmentos Visuales
Fragmentos Visuales
1. Diciembre, 2021.
Ningú neix amb un llibre d'instruccions sobre com viure una vida que no hem escollit viure. Ningú neix amb un llibre d'instruccions sobre quin és el millor mètode per educar a les generacions descendents per viure en un món millor. Ningú té cap certesa de com serà el futur, per moltes hipòtesis que existeixin. Aquesta incertesa, de vegades, es transforma en una angoixa que no sabem gestionar. I és aquí on entren les persones professionals com la Marta. La Marta m’ha atès durant aproximadament quatre anys i durant aquest acompanyament m’ha donat unes eines totalment personalitzades i adaptades a les meves necessitats per guanyar salut (tant psicològica com física) i poder resoldre qualsevol entrebanc amb independència. En aquests anys ha aconseguit escurçar el patiment que podria haver sofert, amb molta sort anys, i en el pitjor dels casos tota la meva vida. No deixeu de lluitar mai per la vostra pau mental i, sobretot, confieu a demanar ajuda professional com la que segurament trobareu en aquest centre. Gràcies!
Aroa Carrera
Aroa Carrera
24. Noviembre, 2021.
Gracias por la ayuda con el TDR.
Lidia Jorba
Lidia Jorba
13. Noviembre, 2021.
Gran professional la Tania Sàez amb la que ens hi hem sentit molt còmodes.
Aina Budia Villanova
Aina Budia Villanova
5. Noviembre, 2021.
Molt bon tracte i agraïda per tot.