VOLS TREBALLAR AMB NOSALTRES?

PsicoSalut Manresa és un centre enfocat a les persones, tant els pacients com als professionals que hi treballen. Per aquest motiu, busquem crear un ambient de treball agradable, atent, personalitzat, que permeti créixer a les persones que en formen part, i amb una dinàmica sana i propera d’equip.

Si creus que aquests valors són els que busques en un lloc de feina, aquí trobaràs les ofertes actualitzades que tenim disponibles. Si en aquell moment no n’hi ha cap, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres perquè guardarem el teu perfil amb molta cura per futures vacants.

Estarem encantats de conèixer-te!

OFERTES ACTIVES

Psicòleg/òloga general sanitari/a

OFERIM

Vacant al nostre centre de psicologia a Manresa en l’àmbit de la psicologia d’adults, i a poder complementar amb casos infanto-juvenils.
Les funcions consisteixen en:
– Avaluació
– Diagnòstic
– Tractament

També es valora interés en col·laborar amb activitats del centre: xerrades, formacions, xarxes socials…
Es realitzen sessions clíniques mensuals amb tot l’equip i supervisió dels casos a nivell individual.

REQUISITS

– Grau o llicenciatura en psicologia
– Màster en psicologia general sanitària o habilitació
– Alta d’autònoms, col·legi de psicòlegs de Catalunya i assegurança de RC
– Imprescindible formació en EMDR (o voluntat de cursar-la)
– Es valorarà formació en psicologia perinatal

CONDICIONS

– Oferta indefinida

– Horari: dimarts sencer, dimecres tarda i dijous tarda (amb possibilitat d’ampliar segons demanda i disponibilitat de despatxos)

QUÈ DIUEN DE NOSALTRES

Míriam Frías
Míriam Frías
5. Mayo, 2022.
Marta se ha adaptado perfectamente a mi ritmo y necesidades y me ha dado las herramientas que necesitaba para afrontar los aspectos difíciles de mi vida. Un diez tanto en el trato como en profesionalidad. Recomiendo sin ninguna duda este centro.
Judit Varo Porcel
Judit Varo Porcel
1. Marzo, 2022.
Es un centre molt professional, els psicòlegs són molt macos i amables. En especial la Tania, em fa sentir molt còmoda, en confiança, em fa sentir MOLT bé i m'ajuda moltíssim. 🥰
Judit Coronado
Judit Coronado
21. Diciembre, 2021.
Hola, muy buenas. Escribo esto para que le sirva a la gente que de verdad lo necesita. Este sitio es el mejor al que he ido. Gracias a la Tania que fué mi psicóloga durante 8 meses, pude seguir adelante cuando estaba a punto de caer en una depresión, me ayudó mucho, me sanó y me hizo creer y crecer junto a ella y toda su ayuda. Fue mi luz en el camino sin duda🥺 Os lo recomiendo 100%!!!!👏🏼❤️
Fragmentos Visuales
Fragmentos Visuales
1. Diciembre, 2021.
Ningú neix amb un llibre d'instruccions sobre com viure una vida que no hem escollit viure. Ningú neix amb un llibre d'instruccions sobre quin és el millor mètode per educar a les generacions descendents per viure en un món millor. Ningú té cap certesa de com serà el futur, per moltes hipòtesis que existeixin. Aquesta incertesa, de vegades, es transforma en una angoixa que no sabem gestionar. I és aquí on entren les persones professionals com la Marta. La Marta m’ha atès durant aproximadament quatre anys i durant aquest acompanyament m’ha donat unes eines totalment personalitzades i adaptades a les meves necessitats per guanyar salut (tant psicològica com física) i poder resoldre qualsevol entrebanc amb independència. En aquests anys ha aconseguit escurçar el patiment que podria haver sofert, amb molta sort anys, i en el pitjor dels casos tota la meva vida. No deixeu de lluitar mai per la vostra pau mental i, sobretot, confieu a demanar ajuda professional com la que segurament trobareu en aquest centre. Gràcies!
Aroa Carrera
Aroa Carrera
24. Noviembre, 2021.
Gracias por la ayuda con el TDR.
Lidia Jorba
Lidia Jorba
13. Noviembre, 2021.
Gran professional la Tania Sàez amb la que ens hi hem sentit molt còmodes.
Aina Budia Villanova
Aina Budia Villanova
5. Noviembre, 2021.
Molt bon tracte i agraïda per tot.